FAQ

Lidt spørgsmål og svar

Hvordan inviterer jeg folk til min liga?

Når du er logget ind vil der være mulighed for at invitere nye hold på ligaens side. Du kan enten bruge formen (nemmest ved ét hold) eller kopiere linket og selv distribuere det (nemmest ved flere hold).

Inviter nye hold

Hvordan retter jeg mit hold/liga?

Når du er logget ind vil der være et lille ikon til højre for navnet på dit hold/liga, som du kan trykke på for at rette de tilknyttede informationer.

Ret holdRet liga

Det er pt. ikke muligt at ændret navnet på en liga, da holdene i ligaen bruger ligaens navn ved login. Du er dog velkommen til at oprette en ny liga med et andet navn.

Hvordan beregnes holdenes rating?

Bordfodboldligaen bruger Elo rating systemet.

Alle nye hold starter med en rating på 1000. Denne rating ændrer sig efterfølgende positivt eller negativt ved henholdsvis sejre og nederlag til de andre hold i ligaen. Størrelsen af ændringerne er bestemt af holdenes relative rating. Det betyder i korte træk, at man får flere point for at vinde over bedre placerede hold end dårligere placerede hold (som man tilgengæld risikerer at tabe flere point i mod). Den nøjagtige ratingændring udregnes ved hjælp af følgende formel:

Elo formel

R1 er vinderholdets gamle rating og R2 er taberholdets gamle rating. De 50 er det maksimale antal point der spilles om og brøken er taberholdets "forventede vinderchance" beregnet ud fra de to holds gamle ratings. Vinderholdet modtager altså flere point jo højere taberholdets "forventede vinderchance" er.

Andre spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, som ikke er besvaret her, er du velkommen til at sende det til liga@fodboldborde.dk.

fodboldborde.dk · kleinsgade 2, st. tv. · 1633 københavn v.
tlf: 70 278 238 · email: kontakt@fodboldborde.dk