HVORFOR BONZINI

Hvorfor Bonzini bordfodbold?

Bonzini har produceret fodboldborde siden 1950'erne. De er førende i Frankrig, Danmark og mange andre lande. Kvaliteten er kendtegnende for Bonzini, og de producerer selv langt de fleste dele til bordene. Når man står ved et Bonzini, ser og føler man den suveræne kvalitet.

Boldkontrollen er langt bedre på Bonzini end på andre borde. Kombinationen af korkbold, linoleums spilleplade og afrundede fødder på aluminiumsspillerne er eminent til at udvikle sin teknik. Bonzinis borde er Dansk Bordfodbold Forbunds officielle bord. Der spilles kun DM på Bonzini, og der afholdes EM, VM, samt en lang række andre internationale turneringer på bordene. International Table Soccer Federation spiller også på Bonzini.

Bonzini er det "rigtige" bord!

Du kan få lige det Bonzini, som du gerne vil have. Det kan males og spilledragterne kan designes til at ligne din favorit klubs; du kan på den måde få dit eget unikke bord! Du kan naturligvis også vælge et af de mange forskellige standardborde; er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Bonzini detaljer

Vi er officielle partnere til Bonzini i Frankrig, læs mere om Bonzini på den officielle hjemmeside ved at klikke her.

KONTAKT OS I DAG
FOR AT HØRE MERE OM JERES MULIGHEDER